Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam nie jest to problem ale ciekawostka :) mam zbbiornik w kole chyba 54l do pełna wchodzi gazu 46,7 L ( jak sie nie myle) moja praktyka tankowania wygląda nastepująco , tankuje paliwo do pełna jezdze tak długo az komputer sam nie przełączy na benzyne z braku LPG po czym robie z 20 km na benzynie jade na stacje i tankuje full LPG. Zawsze lałem gaz na stacji Shell chyba z 5 lub 6 razy pod rząd i zawsze wchodziło mi do wybicia pistoletu w granicach 44.5 - 45l LPG , juz nie martwie dlaczego nie weszło tyle gazu co za 1wszym tankowaniem zaraz po instalacji , ALE ! wczoraj postanowiłem zmienic stacjie i zatankowałem w takiej samej sytuacji czyli na pustym zbiorniku gaz na STATOIL i ku mojemu zaskoczeniu weszło tylko 40,5L LPG ! .Wiec pytanie takie jak to mozliwe ? ze na shellu wchodzi w granicach 44.5 - 45 litra a na Statoilu tylko 40L LPG

E46 2000 r

1.8i

Steptronic

Full Opcja

ślicznotka :)