Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich ! Mam E32 735i 89r i mam taki problem , że wczoraj wieczorem po powrocie do domu chciałem zamknąć auto a tu żadnej reakcji . Nie mam centralnego na pilota , mogę zamykać i otwierać tylko kluczykiem . Dodam że zamek w drzwiach od kierowcy nie działa bo wkład się zepsuł i można tylko otwierać od strony pasażera . Aku. jest sprawny a mimo to centralny nie działa . proszę o pomoc . :cry2: Z gory dziękuje !
Opublikowano
Sprawdzałem przekaznik, siłowniki , kable a centralny nie działa ! Jest tak jak by nie dochodziło zasilanie do centralnego i zero reakcji !
Opublikowano
Sprawdź wiązkę przewodów w drzwiach.Kable znajdują się w czarnej osłonie gumowej(widoczne po otwarciu drzwi).Z biegem czasu przewody przełamują się od ciąłego otwierania i zamykania drzwi.
Nur bmw e32
Opublikowano
Już działa !!! :cool2: Kable sprawdziłem i były w porządku ! Jeszcze raz wyjąłem przekaznik i całą tą skrzynke z bezpiecznikami i przekaznikami pod siedzeniem . Poruszałem przewodami i włożyłem przekaznik i działa . Chyba jakiś przewód był luzny i nie łączył przekaznik ! Dzięki kolego za pomoc ! :cool2: :cool2: