Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim

Mam problem ze swoim E60

Wczoraj diagnozowałem go INPA 5.0

I niestety nie wiem jak ale po tej diagnozie wyskoczył bład SOS Call System Failure

W module tele 60 jest bład A37A energy saving mode active (error MTS mode active )

Czy ktos z forumowiczów spotkał sie z takim problemem czy ktos mogłby mi podpowiedziec jak sie za to wziaść ?

Prosze o pomoc czekam na info

Jmll

• 1 rok później...
Opublikowano
Tool32 troche przeglądałem ale nie wiem w tym wypadku w co mam wejsc. Wchodzilem w tele60 w e-call enable - robiłem (0x01 Enable) ale to nic nie daje. Jakas mała podpowiedz?? Z góry dzieki.
Opublikowano

NCS jest dla mnie jeszcze tajemnica :( . A da sie to jakos zrobic przez Tool32??

Jesli nie to pozostaje mi jakis fachowiec.

Zawsze wychodze z zalozenia ze najlepiej wszystko zrobic samemu.

Jesli chodzi o NCSa to musze jeszcze o nim poczytac zanim sie za niego zabiore, nie chce czegos zepsuc.

Opublikowano

NCS nie znasz a tool tak?

Jeśli nie masz pojęcia to się toola nie tykaj. O NCS jest bardzo dużo info na forum, wystarczy przekodować sterownik jeden.

Opublikowano

Mariusz1954 wielkie dzieki, tak jak pisales wystarczyło w inpie wyłączyc transport mode.

Capaz dzieki za dobre chęci :)

Jesli chodzi o tool'a i ncs'a jestem w fazie czytania o tych programach, mam nadzieje ze sie troche o nich naucze.

Dzieki Panowie.