Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć mam pytanie dlaczego jedne X5 mają gril cały srebrny a np wloty na masce czarne a znów drugie mają srebrne to lub to lub obydwa czarne??Od czegos to zależy?A zczego są wykonane te srebrne nerki bo chciałem je wymienić z moich czarnych plastikowych z tą srebrna wokół obwódką ponieważ mojim zdaniem one ją postarzają.Czy trudna jest taka wymiana?
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Temat poruszany dawno,ale może ktoś z forumowiczów wie i opisze jak to z tymi nerkami jest,widziałem już parę wersji i jak kolega Iphone pisze jedne mają takie nerki inne takie. Z góry dzięki za wasze wypowiedzi.

Pozdrawiam :D

Opublikowano
Witam nerki srebne występowały przeważnie w sport pakiecie razem ze srebnymi (srebne tytanium)wlotami powietrza na masce ewentualnie za dopłatą.Występują również srebne połysk to jest podróba.Wymiana nerek jest prosta(po otwarciu maski od wewnątrz przy nerkach są zatrzaski które trzeba trochę odchylić i wtedy jest łatwy demontaż)pozdrawiam
Opublikowano (edytowane)
ja mam nerki srebrne wloty wewnatrz mat - tez w sport pack ale wloty na masce przy szybie są czarne tak jak i listwy wokół okien (a nie chrom) Edytowane przez Giacomo
Opublikowano

Srebrne nerki w standardzie były montowane tylko do motorów V8,pozostałe wersje za dopłatom.

Pozdrawiam :)