Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie. Już poraz trzeci urwał się mi przewód klimatyzcji ten co wchodzi do sprężarki. Urywa się dokładnie w tym samym miejscu tj. w miejscu gdzie przykręca się go do sprężarki klimatyzacji, później jest spawany, zakładany pojeżdżę ok. 3miesięcy i od nowa naprawa. Już zaczyna mnie to bardzo drażnić i dlatego moje pytanie co może być przyczyną i czy ktoś z Was spotkał się z tym problemem. CZy to jest wada e46 320d 2003r. Pozdrawiam i bardzo proszę o sugestie.
Opublikowano
ten stary był pęknięty, ale gościu mi doradził żebym kupił na allegro używkę zamiast spawać. Kupiłem założył pochodziło trochę i w tym samym miejscu pękł. Spawanie, założenie pochodziło chyba 3miechy i klima nie chodzi, podejrzewam, że to samo się stało. Więc muszą być jakieś drgania że ten przewód od klimy przy samemej sprężarce pęka. Ale skąd pochodzą?