Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, obszar "160" na prędkościomierzu jest niedoświetlony, mniej więcej 1cm2... Żadna żarówka nie mogła więc paść, bo nie są one przecież tak małe i liczne.

Spotkał się ktoś kiedyś z tym? Widziałem na elektrodzie chyba, że ktoś miał ten sam problem, ale temat sprzed roku, i autor pewnie i tak by nie odpisał.

Opublikowano

sorry ale mogl bys naprawde przejrzec forum, nie ma tego duzo w serii Z a ten temat byl poruszany :search:

niech mod to zamknie i usunie po zapoznaniu sie przez autora :cool2:

ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano
ja o tym pisalem i na elektrodzie tez ja, u mnie skonczylo sie na tym ze wymienilem cale tarcze licznika wraz ze wskazowskami na tarcze od innej Z3, i jest teraz git. Jak jestes odwazny to mozna sciagac wskazowki i cos z ta folia kombinowac bo to ona sie odkleja, ale zrobic to bez zadnych sladow ingerencji bedzie TRUDNO.
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.