Skocz do zawartości

kody bledow.... prosze o wytlumaczenie....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ostatnio pisalem o problemach w moim aucie... 728iA '99 (anglik) brak wspomagania, szyby one touch nie dzialaja, brak swiatla stopu, nie dziala radio, nie dzialaja swiatelka w lusterkach... i podswietlenie srodka zapala sie i gasnie samo.... dzis podlaczylem do kompa znow... i pokazalo kod 45.... co on oznacza i jak go zlikwidowac.... kasowalem i znow sie pojawial ??? prosze o porade.... nie wiem juz co mam zrobic..
Opublikowano
Kolego podnieś maske i odkręć pokrywe od komputerów,odlącz akumulator a pużniej sprawdz czy niema czasami wilgoci lub wody w puszce na komputery. Ta uszczelka z gory w pokrywie lubi przeciekać i wtedy dzieją się takie cuda! Jeśli twoje auto jes po przekladce to powodów moze być tysiace. Sprawdz czy w kompach niema wody na początek a pużniej mase idt
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przyłączając się do tematu, także mam problem z 728 ia z 11.1995. otóż wyświetlił się taki błąd: Self Adjustment Limit 1 .

Wcześniej wymieniłem czujnik wału, następnie czujnik wałka rozrządu - oczywiście założyłem oryginały i pozostał tylko powyższy błąd i nie wiem za co się brać. Objawy są takie, że zimny odpala i dopóki nie dojdzie do pierwszej kreski jeździ idealnie, a jak osiągnie temperaturę wyższa, to go muli, i wydaje takie odgłosy jakby się zalewał... Wymieniłem świece, ale nadal to samo. Na gazie znowu jeździ idealnie a mam sekwencje OMVL Dream. Może ktoś coś doradzi:)