Skocz do zawartości

Proszę o ocenę pracy silnika (coś nie tak) - wideo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule. Jak dla mnie to on jakoś dziwnie chodzi, ale nie mam pojęcia co z nim jest :evil:

Ratunku!!!

Opublikowano
Chodzi o to "dzwonienie" czy to po prostu slaba jakosc dzwieku? Jesli to dzwonienie jest faktyczne to dla mnie brzmi jak popychacze hydrauliczne zaworow. Jaki tam jest olej zalany (i czy w ogole jest odpowiedni jego poziom?) Ewentualnie koło pasowe - tyle, że po filmiku nie potrafię jednoznacznie stwierdzić skąd ten dźwięk dochodzi:)

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

Opublikowano
Chodzi zarówno o dzwonienie, jak i o to, że chodzi generalnie jak traktor :/. Olej był zmieniany jakieś 500 km temu. jest bodaj 10w40 mobila, ale nie jestem pewna. To moje nowe auto i dla tego się zirytowałam, że po trasie 200 km zaczeło tak chodzić... w sumie wcześniej szału nie było, ale teraz, to jest tragedia...
Opublikowano
Sprawa nie zapeszając zakończona - idiota który składał samochód źle ułożył amortyzator napinacza i nie do końca pasek był dociśnięty. Pasek wsadzony nowy, bo tamten się oczywiście wystrzępił, napinacz ustawiony i póki co jest git :cool2: