Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak w temacie padła mi skrzynia w mojej 328 e36 i niewiem czy kupić druga od 2.8 czy moze włożyć moja stara od 320 dylemat powstał taki dlatego ze spotkałem sie z ludźmi co twierdza ze sa to te same skrzynie może mi ktoś to wytłumaczyć??

______

Proszę zapoznać się z formatem tytułowania wątków i regulaminem forum. Tym razem tytuł poprawiłem. mattiss

Opublikowano

328 ma skrzynie S5D 320Z

325, 323, 320 ma skrzynie S5D 250Z lub S5D310Z tylko 325 do 06.91 z kolei do 04.91 w 320 wystepowaly skrzynie S5D 200Z

Co nie zmienia faktu ze kazda skrzynia bedzie dobra i zadziala jak trzeba :mrgreen:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Taki to znaczy jaki ?? bez przesady skrzynie maja spory zapas a przelozenia sa zblizone :mrgreen:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
no chyba wiadome ze 2.8 a 2.0 ma dość znaczna różnice momentu obrotowego...dzis dzwoniłem za skrzynia od 2.8 i koleś mówił mi ze ma ale teraz skąd pewność ze nie sprzeda mi od np 320?? jak myślicie wkładać swoja skrzynie z 320 czy kupić od 328?? spory to znaczy jaki??:D
Opublikowano
hehe autko jeździ i nie widzę żadnej różnicy w jej pracy :) ciekawe teraz jak to będzie z jej żywotnością ;) pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie :P