Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chciałbym wymienić zestaw dla palących na półkę w środkowym tunelu i teraz nie wiem czy mam zdemontować cały tunel czy tylko elementy kolo mieszka zmiany biegów. Jak to zrobić ewentualnie ? plastik od mieszka już zdjąłem . Zdaje sobie sprawę ze temat ten był już wałkowany ale nie umiem znaleźć . Z góry dzięki za pomoc
Opublikowano

Takiego tematu chyba nie było :)

Są dwie śrubki po bokach , ja sobie popuściłem lekko tunel i jest dostęp , ale należy się dobrze wyginać aby je utrafić . Odkręcić jest pikuś ale wkręcić jest gorzej , czy jeszce gdzieś były hmm nie pamiętam ale chyba też od czoła jak ściągniesz mieszek razem z ramką to widać je .

Natomiast te o których wspomniałem wcześniej musisz zlokalizować w pozycji leżącej od dołu .

Opublikowano
chłopie przywitaj się może czy coś ....

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

Opublikowano
No Kamil miałeś racje są 2 śrubki po bokach od dołu, poleciało trochę mięsa zanim je wykręciłem ale półka założona, będzie gdzie trzymać telefon. Dzięki wielkie