Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Zakupiłem sobie kompletne wspomaganie do mojej e30 niestety z silnika m40... Mam magiel, pompe stare mocowania do niej, zbiorniczek i krzyzak, kolo pasowe tez ale od m40 :/ musze kupic kolko do m10 podwojne gdzie moge je dostać jakiś link ??

I teraz mam pytanko do was jak tą pompę zamontować bo wiem ze magiel nie ma problemu i reszta pasi tylko to mocowanie pompy jak to jest rozwiązane ... :/

Bo mam od tej m40 to do regulacji naciagu srubki itp w bloku silnika jest dziurka na montaz srubki jedna tylko ... :/ Macie może jakieś autko ze wspomaganiem i tym silniczkiem i podeslalibyscie jakieś fotki z rozwiazaniem montazu tej pompy... :/ bo jak zaczne zakladac to zeby wszystko hulalo i skakalo :P

Jesli ktoś ma to prosil bym bardzo o nie bo chce sie zabrać za to :)

Opublikowano
ok 2 tys z robocizna i gwarancja a na uzywkach z demontazu to niewiem bo tak nierobie :D

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

Dobra no to skoro robisz na nowkach mogłbyś mi powiedzieć czy masz lapy do pompy wlasnie do silnika m10 ?? nowe i koło zamachowe o tego silnika na dwa paski ??

Zeby to wszystko zmontować lub zrób jakieś fotki jak to wygląda... No bo skoro robisz to powinnienes napisać to i owo :))

Pozdrawiam i licze na jakieś fotki lub ceny tych 2 części i jakiś kontakt :)