Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem.

Posiadam drewnianą kierownicę z nabą od BMW E32 która pochodzi najprawdopodobniej z modelu sprzed 92 r. i pasuje do wersji bez air bagu.

http://i46.tinypic.com/f9e0qf.jpg

Ja natomiast mam BMW E32 rocznik 92 r. z air bagiem i chciałbym zmienić standardową kierownicę na tę drewnianą.

Niestety otwór od naby drewnianej kierownicy jest za duży i nie mogę jej w żaden sposób zamontować.

Czy jest jakiś sposób aby zainstalować tę kierownicę w tym samochodzie ? Frezowanie odpada. Może jakaś przejściówka ? Może inna naba ? Może ktoś z forumowiczów wie jak ten problem rozwiązać lub ma dojście do części układu kierowniczego do E32 i potrafiłby jakoś zaradzić.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam

Dawid

Opublikowano
Masz Airbag i chcesz go wywalić ????Chyba nie chcesz uderzyć w to coś podczas wypadku???Jeśli chcesz psuć auto musiałbyś zmienić kolumnę kierowniczą z wersji bez poduszki,wtedy będzie pasować.
Nur bmw e32