Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie kolega ma problem bo wszystko działało pięknie ale jakiś czas temu padł mu aku i parę dni stał bez prądu i od tego czasu nie działa wyświetlacz radio działa cd działa ale na ekranie ma tylko napis BMW i nic więcej nie idzie zrobić.Może ktoś zna jakiś sposób na tę bolączkę , przejrzałem forum i nie znalazłem takiego problemu.

Proszę o poradę będę wdzięczny za pomoc tzn kolega będzie bardziej wdzięczny.Pozdro.

Opublikowano
Mój znajomy miał podobny problem po tym jak wgraliśmy PL, pomogło odpięcie kostek z tyłu czytnika, tylko poczekaj aż zgaśnie dioda czytnik, potem odepnij na minute i ponownie podłącz.
Opublikowano
Wgrałem kumplowi nowy soft wszystko przebiegło pomyślnie upgrade zakończony i pisze żeby wyciągnąć płytę i nadusić ok ale nie idzie nadusić OK nie działa na żadnym guziku a OK jest na prawym pokrętle
Opublikowano
Wgrałem kumplowi nowy soft wszystko przebiegło pomyślnie upgrade zakończony i pisze żeby wyciągnąć płytę i nadusić ok ale nie idzie nadusić OK nie działa na żadnym guziku a OK jest na prawym pokrętle
.

Już sobie poradziłem wgrałem inny soft najpierw starszy potem nowszy i zadziałała.