Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam bmw 523 z 99 roku, dzisiaj mialem dosc nietypowa przygode z moim autem m9ianowicie. Zaparkowalem auto zgasilem silnik ale jako ze zrobilo sie troche wiecej miejsca bo samochod zamna odjezdzal postanowilem przesunac kawalek samochod. probowalem zapalic silnik odpowiedzila alenie zapalilpo czym zgasly wszystkie kontrolki centralny przestal dzialac tak jakby padl akumulator ktory notabene jest nowy. Po ponownym wlozeniu kluczyk i przekreceniu na pozycje 2 widac bylo kilak zarzacych sie slabym swiatlem kontrolek ktore zgasly po chwili. wysiadle z auta chcialemjuz wyciagac aku ale stwierdzilemze sprobuje jeszcze raz po czym samochod jak nigdy nic odpalil wszystko dziala a ja zglupialem.Mial ktos z was taki przypadek? Cos sie zaczyna psuc czy po prostu jakis dziwny niefart?

Pozdrawiam

Opublikowano

Wszystko sprawdzilem powinno byc ok ale jadac na hopce wyskoczylo mi kilka kontrolek w tym na pewno eml i abs nie wiem juz o co chodzi

pozdro