Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie wiem czy sie da mysle ze radio nie bedzie wystarczajace do lepszego sprzetu car audio ale po co tak kabinowac kup radio zamontuj i bedzie smigac ja mam tak zrobione moge Ci wyslac kilka fotek.
Opublikowano

wlasnie tez obawiam sie czy radio to wszystko pociagnie(oryginalne),a wiesz nie bardzo chce radio wole zostac przy oryginalnym,ale jesli mozesz

podeslij fotki-dziekuje

Opublikowano
fajnie pomyslane,ale bardziej zalezy mi na jakosci muzyki i narazie zmienie glosniki i zobacze jak to bedzie gralo
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
dać się jakoś da, ja mam podłączony i wzmacniacz i tube do oryginalnego zestawu Bmw i z efektu jestem zadowolony, nie wiem jak to jest podłączone bo zrobił to poprzedni właściciel, ale napewno się da to zrobić
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam witam tak sam to robilem tylko, caly tyl od radia jest w bagażniku połączony kablem ekranowym bo radio w takiej pozycji by sie tam nie zmieściło a 2 sprawa by nie odtwarzało muzyki.
Opublikowano
witam witam tak sam to robilem tylko, caly tyl od radia jest w bagażniku połączony kablem ekranowym bo radio w takiej pozycji by sie tam nie zmieściło a 2 sprawa by nie odtwarzało muzyki.

Siemka, czyli jak się domyślam napęd gdzieś ulokowałeś, a panel jest tam gdzie do widać.

Zastanawiam się gdzie można byłoby się wiąć ze wzmacniaczem żeby jakiś basik wcisnąć do kufra, bo te cztery psełdo suby to tylko pierdzieć potrafią. Masz może jakiś patent na podłączenie pieca?

Pozdro

Opublikowano
no to tu musi zadzialac Twoja wyobraznia jak to chcesz zrobic ja mam tak ze w bagazniku mam przez srodek bialy pas i to sa drzwiczki za ktorymi wszystko sie znajduje wzmacniacze radio xbox itp itd
Opublikowano

Siemka.

Chodziło mi bardziej o poradę z których kabli mogę pociągnąć sygnał do wzmacnacza i gdzie te kabelki się znajdują.

Pozdro