Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamy serdecznie. Tworzymy innowacyjny w swej tematyce portal motoryzacyjny. Naszą misją jest dostarczanie najnowszych informacji fanom nowoczesnej motoryzacji. W swoich publikacjach dotykamy tematów związanych z technologią, stylistyką, oraz bezpieczeństwem. Poszukujemy pasjonatów do współpracy. Jeśli lubisz pisać, i rozumiesz kierunek w jakim podąża dziś świat motoryzacji – zgłoś się do nas.

W początkowym stadium działania portalu nie możemy zagwarantować gratyfikacji pieniężnej za pisanie artykułów. Oferujemy jednak możliwość podpisania publikacji imieniem i nazwiskiem oraz przygotowanie indywidualnej strony informacyjnej dotyczącej autora.

Prosimy o kontakt osoby, zainteresowane pisaniem na potrzeby portalu. Zgłoś się do nas!!

W zgłoszeniu oczekujemy:

- Kilku zdań o sobie

- Kilku zdań uzasadnienia „Dlaczego chcesz dołączyć do zespołu redakcyjnego?”

- Krótkiego felietonu dotyczącego motoryzacji (tematyka dowolna max 1000 słów)

Zgłoszenia proszę nadsyłać na mail [email protected] .

Zainteresowanym prześlemy więcej szczegółowych informacji w mailach zwrotnych.

• Moderatorzy
Opublikowano

Skoro w procesie 'rekrutacji' wymagacie wykonania jakiejs pracy (felieton na 1000 slow), to wypadaloby sie przynajmniej przedstawic - komu te prace ludzie maja wysylac?

Pomijajac juz sam fakt, ze byloby to bardzo na miejscu, warto, zeby przyszli kandydaci nie mieli obaw, ze to sprytny sposob na zaliczenie semestru jakiegos studenta lub inny 'walek'. Prosze potwierdzic swoja wiarygodnosc w tresci ogloszenia.

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano

Przepraszam najmocniej za brak przywitania, proszę mnie jednak zrozumieć... chciałem dojść do jak największej ilości osób. Ogłoszenie ukazało się dziś w wielu miejscach w internecie. Pisanie indywidualnego powitania dla każdego miejsca zajęło by naprawdę dużo czasu. Zresztą obawiałem się trochę oskarżenia o spamowanie (im więcej postów zaraz po rejestracji tym bardziej tracę na wiarygodności). Dlatego wolałem ograniczać swoje przywitanie do jednego wątku.

Jeśli chodzi o wymóg napisania felietonu, to jest on postawiony tylko i wyłącznie po to aby poznać styl osoby piszącej. Z tego miejsca zapewniam że bez zgody autora nadesłane teksty nie zostaną wykorzystane absolutnie do niczego, zarówno w internecie jak i w realu. Jeśli chodzi o przedstawienie się to - miło mi nazywam się Paweł jestem twórcą nowego portalu internetowego którego nazwy jeszcze nie mogę ujawnić. Mieszkam pod Warszawą i w chwili obecnej jeżdżę autem marki Audi. Jeśli chodzi o konotacje z bmw-klubem to ograniczają się one na razie jedynie do posiadania przez chwilę stylowego e30 cabrio w wersji tc baur, mam nadzieję że tą sytuację w przyszłości nadrobię wchodząc w posiadanie jakieś M'ki. :-) pozdrawiam serdecznie i w razie pytań lub wątpliwości proszę o kontakt przez PM lub mail.