Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie, problem polega na tym, że czasami włączając kierunkowskazy nie miga mi kontrolka na zegarach a kierunek na zewnątrz świeci i to samo dzieje się z długimi, po załączeniu świeci lampa a na desce nic. Pzry kierunkach jeszcze przekaźnik w środki nie słychać go a światła mrugają. Naprawia się samo po jakimś czasie. Jakieś sugestie? Mam wyjazd niedługo u niechce mieć problemów. Pozdrawiam
Opublikowano
Wymontowałem zegary ale nie widać uszkodzeń. Nie działa jeszcze prawy przycisk na zegarach, tzn po naciśnięciu nie wyskakuje żaden komunikat
Opublikowano

Problemem jest moduł świateł, można go naprawić ale ja nie mam czasu i możliwości więc muszę go wymienić na inny (nie nowy). Czy ktoś może mi wytłumaczyć co oznaczają HW i SW w opisie modułu. Ja posiadam biały moduł GMIII (high) 12V BMW 61.35-8 376 641, 608 377 10 HW1.6 SW1.5 a widziałem takowe ale nr 608 itd oraz HW i SW są różne, czy muszą być takie same jak w moim module?

P.S. pomyliłem moduły, ten co mnie interesuje jest chyba w słupku po prawej stronie, a ja znalazłem moduł komfortu, chyba?