Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich przeczytałem wszystkie posty o gazie, ale dużo jest np. sprzed dwóch lat a technika idzie do przodu moje pytanie to, jaka instalacja bedzie teraz najlepsza do mojego samochodu (BMW E46 323CI 170km 2,5l) i czy mógłby mi ktoś polecić warsztat, który solidnie to wykona oczywiście za rozsądną cenę w okolicach Tarnów Dębica Rzeszów za odp. dziękuje i wszystkich pozdrawiam.
Opublikowano

Stag 300 +

scorpion st

wtryski matrix hd344

instalacja za 3 tysie :twisted:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

Wielkie dzięki, za odp. mam jeszcze pytanie, jaka butla wejdzie mi w zapas chodzi mi oto ile fizycznie będę mógł zatankować gazu.

Jeżeli jest ktoś, kto zna warsztaty godne polecenia w miastach Tarnów Dębica Rzeszów lub okolicach tych miast to proszę o podpowiedz.

:modlitwa:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wielkie dzięki, za odp. mam jeszcze pytanie, jaka butla wejdzie mi w zapas chodzi mi oto ile fizycznie będę mógł zatankować gazu.

Jeżeli jest ktoś, kto zna warsztaty godne polecenia w miastach Tarnów Dębica Rzeszów lub okolicach tych miast to proszę o podpowiedz.

:modlitwa:

Słyszałem ze około 51 litrów -10% co wchodzi to jakies 40 pare litrów gazu w miejsce koła powinno wejsc sam jeszcze nie weim dokładnie w srode bede wiedział na 100% bo sam zakładam do e46

E46 2000 r

1.8i

Steptronic

Full Opcja

ślicznotka :)