Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Po zimie nie działa mi zmieniarka CD. Czy przyczyna może być akumulator ? Wcześniej też żyła swoim życiem ale jakoś załapywała. Mam oryginalna zmieniarkę BMW na 6 płyt. Na wyświetlaczu ciągle pojawia się jedynie CD ERROR.
Pozdrawiam.
Opublikowano
mam taki sam problem ze zmieniarką. cd error. czasami, ale bardzo rzadko załapie i odtworzy płytę, ale też nie wszystkie utwory. laser?
Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
Opublikowano

dziś odpaliłem cd i grała normalnie, po przełączeniu na cd 2 znowu cd error. płyty oryginalne, nieporysowane.

jak kupowałem auto to otrzymałem info, że podobno coś z podajnikiem płyt jest nie tak.

w ASO od poprzedniej właścicielki chcieli chyba 500zł za naprawę... w tej cenie można kupić jakieś fajne radio, ale szczerze mówiąc wolałbym naprawić oryginalną zmieniarkę, skoro już zajmuje miejsce w bagażniku. ;)

Paelo: może warto poszukać w innych działach na forum, bo to przecież nie są zmieniarki dedykowane specjalnie do Z3?

Jeśli odnajdziesz jakieś informacje, daj proszę znać na PW.

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M