Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy na tym forum od nie dawna posiadam BMW E36 318ti. Oddalem samochod do warsztatu na wymiane sprzęgła i gdy go odebralem okazalo sie ze drążek zmiany biegów jest odchylony w prawo. Oddalem to na reklamacje jednakze mechanicy nie wiedza jakim cudem tak sie dzieje bo ponoć wszystko jest na swoim miejscu i nie ma mozliwosci regulacji lewarka. Czy ktos jest w stanie powiedziec mi dlaczego tak sie stalo?? ewentualnie gdzie moge to zrobic w Warszawie bądz okoliach. Z gory dziekuje pozdrawiam.

______

Poprawiłem tytuł tematu. Proszę się stosować do formatu tytułowania wątków obowiązującego w tym dziale. Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
Prawdopodobnie źle coś poskładali albo mechanizm zmiany biegów został skrzywiony,a wszystkie biegi wchodzą normalnie a wsteczny ???
Opublikowano
Jak przed wymianą sprzęgla było dobrze do ewidentnie jest to wina warsztatu i tego który ściągał skrzynię