Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prosze o opinie użytkowników cmpaktów e36 1,8ti na gazie II generacji, jaki jest kolektor? na co zwrócić uwage przy kupnie, kupowałbym w niemczech a w pl na gazik tani przerabiał;) Bo chce jeździć ciągle!!!! a nie raz kiedyś!

:mrgreen: Pozdrawiam!

kocham moją bejke!!!!!!!!!!
Opublikowano
do 328 też mozna dać gaz drugiej generacji zresztą połowa ludzi jezdzi na tych gorszych instalacjach,nie wiem po co chesz sprzedawać swoje 328 i kupować ti.Takie jest moje zdanie :roll:
Opublikowano
Szczerze mówiąc nie wiedziałem, że można do 328 założyć gaz II generacji,,, ja mam plastykowy kolektor, co bedzie jak strzeli???
kocham moją bejke!!!!!!!!!!
Opublikowano
przy dobrze załozonej i wyregulowanej instalacji strzałow nie powinno być lub jak sie zdarzy powinnien być słabszy, choć zawsze moze coś zle zadziałać i bedzie wystrzał.Ja bede zakładał instalacje II generacji,nie mam tyle kasy zeby założyć sekwencje.Kolektory w bmw sa podobno dosyć wytrzymałe (sa odlewane w całość)i takze nie pwoinno być zle,po drugie na allegro widziałem dobry kolektor za 150zł jakby coś.Co do ti na lpg II generacji nie jezdzi za ciekawie wiem bo jezdziłem