Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanie jak wymontowac alternator do sprawdzenia z silnika 4400 pytam szczegolowo w sensie luzowania rolek i wszystkiego co mogloby sie z tym wiazac z gory dzieki za pomoc :) pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
witam mam pytanie jak wymontowac alternator do sprawdzenia z silnika 4400 pytam szczegolowo w sensie luzowania rolek i wszystkiego co mogloby sie z tym wiazac z gory dzieki za pomoc :) pozdrawiam

Alter w 745i jest chlodzony ciecza i z tego co wiem wyjecie go nie jest tak proste jak zwyklego. Polecam www.bmcars.pl, znaja temat od podszewki i robili to nie raz.

Opublikowano
dzieki wielkie zapamietam na przyszlosc jest tylko maly problem :) samochod stoi na strzezonym we wroclawiu a ja nie chcialbym stanac gdzies na srodku drogi hehe dlatego myslalem go sam wymontowac cos tam na samochodach sie znam i chcialem sie po prostu dowiedziec czy dalbym rade :) bede cos kombinowal dalej