Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie.. co w rozsądnej cenie wrzucić w bagażnik ? na razie nie myślę o półce (choć fajnie jakby była uwzględniona) Czytałem że dobrym i wystarczającym wyjściem będzie magnat Xpress 10 lub Xpress 12 + blaupunkt gta 260. Cenami wyszło by to tak około 250-300 zł w używce.. ok. 400 nowe. Z tym że kompletnie nie znam się na sprzęcie :) czy zadowoli to przeciętnego słuchacza? Wymasuje odpowiednio plecy ? :) W realu nie miałem styczności z takim zestawieniem.. Później poza bassem z chęcią podpiął bym coś co rozniesie echo trochę dalej niż mój wydech remusa :)

Oczywiście wstrzymajcie się z ofertami typu wzmacniacz 600 plus głośniki bo na zlot CA się nie wybieram :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę na tym forum nie ma co liczyć na odpowiedź ;D

Wybór.. Magnat Xpress 12 + BLAUPUNKT GTA 460 (800W) + zestaw odseparowany (przód - standard, który się jeszcze zmieni)

Na początek efekt zadowalający.. Już nie muszę się domyślać gdzie jest bass :norty: