Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

orientuje się ktoś czy da się zaprogramować lusterka tak żeby składały się z pilota przy zamykaniu auta ?

pozdrawiam

Jaro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam pytanie

Konfigurujac auto zamowilem pakiet lusterka zalezalo mi na tym ze jak zamykam auto to lusterka samoistnie sie skladaja ( tak mialem w poprzednim aucie e-klasa) Czy jest mozliwosc uaktywnienia takowej opcji??? przyznam ze ja nie moge jej namierzyc

pozdro.

http://i607.photobucket.com/albums/tt156/henake/auta-1_zps844b52e9.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam.

u mnie jest dokodowane,ze jak przytrzymamprzycisk zamykania na 2 sekundy to wtedy sie skladaja,a wiec jest taka opcja

• 14 lat później...
Opublikowano

Odgrzeje starego kotleta. Czy dokładał ktoś składane lusterka ?, niestety mam zwykle. Rozumiem że muszę kupić lusterka (ile mają mieć pinów) plus sterowanie lusterek w kabinie. Na końcu kodowanie? Czy coś jeszcze? 

Z góry dziękuję za informację.... 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 18.08.2024 o 22:10, tutrus napisał(a):

Odgrzeje starego kotleta. Czy dokładał ktoś składane lusterka ?, niestety mam zwykle. Rozumiem że muszę kupić lusterka (ile mają mieć pinów) plus sterowanie lusterek w kabinie. Na końcu kodowanie? Czy coś jeszcze? 

Z góry dziękuję za informację.... 

Sam sobie odpowiem, oczywiście że się da bo już sobie dołożyłem.... Pozdrawiam 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, co musiałeś zrobić i dołożyć, tez o tym myślę

W dniu 11.12.2024 o 22:42, tutrus napisał(a):

Sam sobie odpowiem, oczywiście że się da bo już sobie dołożyłem.... Pozdrawiam