Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam BMW E32 730 87' mam problem z pompka paliwa pali mi sie ciagle bezpiecznik nr. 23 obie strony ma zwate do masy po odlaczeniu kostki z pompki (w bagazniku) strona bezpiecznika blizej silnika nie ma zwarcia do masy kupilem nowa oryginalana pompke i jest to samo ;/ w odlaczonej kostce piny z numerami 1 i 4 sa zwarte do siebie nie wiem czy tak powinno byc prosze o pomoc pompka kosztowala 550 zl wiec szkoda mi jej spalic ;/ szukam schematu elektrycznego e32 730 i tez nie widze

EDIT:

A wiec niepotrzebnie wymienilem pompke okazalo sie ze kable idace z kostki do pompki te juz w zbiorniku ktore sa w plastikowej rurce ochronnej stopily sie razem i robily zwarcie temat zamkniety.

Opublikowano

Panowie też mam problem z pompą paliwa z tym że zastanawia mnie jedno :

jak to jest :

http://bmwe32.masscom.net/

spoglądając na tej stronie na temat pompy paliwa to wygląda na to że są one dwie , czy jest to prawda czy ja czegoś nie rozumiem lub mylę pojęcia :x

Opublikowano

a dziękuję bardzo kolego

pozdrawiam

cn_igi

:twisted: