Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem gdyż na biegu jałowym (w korku, czekając na światłach) wzrasta mi spalanie... a wydaje mi się ze nie powinno tak się dziać zwłaszcza na luzie, oprócz tego także na luzie silnik nie pracuje równo...(w cyklu miejskim przy naprawde ekonomicznej jezdzie wycjhodzi mi ponad 10l/100) podłączałem się do komputera wyskoczył tylko jeden błąd coś z wtryskiem .... mam pytanie czy ktoś wie o co w tym chodzi? wtrysk przelewa?? jaki byłby orientacyjny koszt wymiany w serwisie np wtrysku? lub cena oryginalnego.......
Opublikowano

napisałes, ze wyskakuje bład "coś z wtryskiem" i oczekujesz porady na tak zadane pytanie? Zatem sprawdź "coś z wtryskiem"...

Napisz chociaz dokladnie jaki błąd występuje. Podłączając komputer sprawdz czasy korekcu wtrysków i bedziesz wiedział czy są zdrowe. Najlepiej jakby wartośc oscylowała w okolicy 0 jak bedzie ok +/-1 to też nic złego, gorzej jesli wartośc bedzie przekraczała 3. Wtrysk w serwisie 1500-1600 PLN. Znam sklep gdzie dostaniesz za troche ponad 1000 PLN

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv