Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem w DE bmw 2008 r automat 525 ale pojemnosc silnika to 2993 , okazalo sie ze bardzo dobrze : )czy ktos z was spotkal sie z takim czyms ?

moje bmw nie ma xenonow czy ciezko wstawic?

mam okazje kupic zderzaki m-pakiet + progi czy beda pasowac czy sa inne ? zmieniam poniewaz mam przod zniszczony a tyl porysowany a progi przy okazji .

Czy warto dolozyc m-pakiet i czy on tez mial lift czy po 2003 r jest caly czas taki sam ?

Opublikowano

1. To model po lifcie z tego co mi wiadomo i już dawno 525d nie mają pojemności 2500 cm3.

2. Wymiana ksenonów to czesto wymiana samych lamp, u kuzyna w 525i 2004 były spryskiwacze i samopoziomowanie wiec w takim przypadku wymiana nie powinna być trudna.

3. Zderzaki powiny pasowac bez przerówbek, z tego co mi wiadomo chyba jakaś wnęka nadkola bedzie do wymiany czy coś. Ale to już wypowiedza sie koledzy, którzy zmieniali.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv