Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

kupiłem juz fele, teraz rozgladam sie za oponami bo wiosna tuż tuż :mrgreen:

Jakie opony byscie polecili? , nie mowie tu o jakis szałpał tylko takich przystępnych.. (17" 8")

Mam na to 1200zł max... czy barum bravius 2 to dobra oponka? bo juz za 280zł mozna nówka wyrwac...

Pzdr!

Opublikowano

Fulda CARAT EXELERO proponuje rozsądne opony za rozsądne pieniądze

Na bravusie jeździłem niby źle nie było ale fulda jest lepsza

Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano
Nowa opona zawsze jest lepsza niż używka. szukaj nowych
Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano
Wszystko zależy od "przeznaczenia". Zależnie jak jeździsz, jak dużo robisz kilometrów i w jakich warunkach.Jeśli nie jesteś amatorem wyścigów na 1/4mili to nie zauważysz różnicy miedzy oponami z niskiej półki. Jeździłem na Barumach i źle nie było ale na mokrej nawierzchni już się tak nie trzymały, w porównaniu z fuldą. Za te pieniądze nie kupisz opony która będzie spełniała sportowe zacięcie właściciela ale do normalnej eksploatacji nada się jak najbardziej. Jedno co Ci powiem to unikaj tanich chinskich bubli.
Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano
No te barumy bravius 2 moge miec za 1000zł (komplet) wiec jak na nowe oponki to neizla cena chyba nie? tak samo te nexen n6000 za tysiaka, wiec ktore z nich lepiej? wiesz az tak duzo nei jezdze ale poszalec lubie:)
Opublikowano
Fele rozumiem ze masz używkę, barumy maja słaby rant osłaniający felgę, ale w tej cenie chyba kupił bym baruma, choć czytałem że po jakimś czasie lubi się psuć prowadzenie. poczekaj może któs inny Ci doradzi, ja się na oponach nei znam :)
Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano
wrzuć w google barum opinie i poczytaj za tą cenie nie znajdziesz super opon ale wystarczająco dobre powodzonka
Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano
słuchaj wyczaiłem typa który sprowadza opony z niemiec i szwajcarii ma 3 komplety opon: GY F1 ,Pirelli pzero,dunlopy sportmaxy wszystkie po 7.5mm bieznika. ktore z tych sa najbardziej odpowiednie? musze sie zdecydowac do poniedziałku bo moze juz ich nie byc a cena dobra bo 1100zł. pzdr :8)
Opublikowano
nie namawiam i nie odradzam. Może i cena dobra ale jaki jest rok produkcji, to że opona ma prawie nowy bieżnik, ale 3 lata przeleżąła na magazynie to już guma nie ma tych samych właściwości, co najbardziej widać na mokrej nawierzchni. Guma jest twardsza, . Ja nie namawiam i nei odradzam, ale jak dla siebie brał bym nowe. DFużo i szybko jeżdżę także opony muszą być w miarę dobre
Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano
A co sądzisz o oponach NEXEN n3000?

Też zastanawiam się nad tymi opokami na necie jest sporo pozytywnych opinii :?:

Opublikowano
opony są z lutego 2009 roku...

to może i spoko, ale sprawdź czy nie sa krzywe, nie mają bicia, nie są przytarte, bo wiesz na nowe masz gwarancję a ma używkę niet

Będziesz Mógł Więcej
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...