Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wgralem u siebie soft od kolegi cX3 (wielkie dzieki za wlozona prace) zmienilem sobie bootlogo, zainstalowalem mape z radarami na dvd 4,7 (na DVD DL poprostu nie dalo rady chyba z 7 plyt wypalalem) wszystko dzieki temu forum i wszystko dziala oprocz glosu w navi, juz w menu ustawienia gdzie reguluje sie poziom glosnosci navi nic nie można zmienić (radio sie wycisza i gdy dam pokrętłem na maxa slychać cichutko damski głosik "ciszej" "głośniej" ) podczas jazdy gdy ma sie pojawic komunikat glosowy radio sie wycisza i pewnie cos tam ta lektorka gada ale tak cichutko ze nic nie slychac:( Jak to naprawic? Czy ktos ma podobnie? Czy to wina softu czy może jakiegos podłączenia? Dodam ze idealnie mi głos dziala z radia, tv i telefonu. Wiem ze głos jest nagrany w sofcie tylko na czym on jest nagrany a tym czytniku navi MKIV? czy gdzie?

Prosze o pomoc!

Pozdrawiam!

• 5 tygodni później...