Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy sam wklad szkło i ten plastik z lusterka prawego bezie pasowało do lewego może głupie pytanie ale za 40 zł moge całe lustrko kupić potrzebuje tylko szkło i ten plkastik z zębatkami ale czy to bezie pasować z prawego jak przełoże do lwego?:)

Pozdrawiam

kupie silnik 2,5 L bądz 2.0 litra albo zestaw do swapa na 3l ,3,5
Opublikowano

Tak, zeby wsyzstko bylo jak sie nalezy to nie bedzie pasowalo...Wklady mozna podmienic, ale nie do konca to tam wszystko pasuje. W czym rzecz, a no mianowicie zalezy:

1.Jezeli wklad jest podgrzewany, to "wtyki" sa blizej szyby "L" i "P"

2.Mechanizm tez jest inaczej skierowany "L" i "P"

3.Jezeli masz "goly" wklad, to mozna zamienic stronami, wtedy nie ma to praktycznie zadnej roznicy.

4.Za 35pln mam do sprzedania lewe (podgrzewane,niebieskie), mowa o samym wkladzie...

pozdrawiam :wink:

SPRZEDAM:

Zmieniarkę Pioneer CDX-P650

Cały komplet, nowa!

Wszelkie informacje tylko na "PW"

Tanio!

Opublikowano
ja potrzebuje samo szkło i ten plastik tzn ten płat co sie wciska porostu baba mi ułamała i nie działą na boki ... szkiełko tez mam do wymiany co rozumiesz przez okreslenie sam wkład? to to o co mi chodzi?
Opublikowano
napisz łopatologicznie żeby nieporozumień nei było:)
Opublikowano
wkłąd to silniczek lustro i to całe ustrojstwo? róznie to nazywają ... np na allegro ... rozumiesz co potrzebuje? lustrko to magoiczne kółko i te zębatki co wchodza w tryby silniczka acha szkło asferyczne:) chociaż na allegro jest z silniczkiem za 40 zł :lol: to chyba komplet bys sprzedał?
Opublikowano
W takim razie ty chyba potrzebujesz cale kompletne lusterko, poniewaz te wszystkie elementy ktore wymieniles tworza cala reszte, czyli kompletne lusterko. (wklad mozna wymienic osobno) Reszty nie przerabialem wiec nie mam pojecia...

SPRZEDAM:

Zmieniarkę Pioneer CDX-P650

Cały komplet, nowa!

Wszelkie informacje tylko na "PW"

Tanio!

Opublikowano

a to dzięki , no potrzebuje te gównienko co wchodzi w silniczek i przekłada silniczek na ruch lustrem samw kłąd to bez problemu kupie podrubę za 20 zł... kupie te lustro prawe powinno dać sie przeorzyć... częsci ... podobno silniczek lewy i prawy to ten sam ... wiec powinno to działać ... ale jak ktoś wie ,żę nie to prosze o info:) sam silniczek zostawie ten sam co mam tylko o te nazwijmy je cięgienka chodzi i wkład lusterka:)

{Ppzdrawiam

p.s jednak niektóre cżesci do bmw są tanie:)

Opublikowano

coś chłopaki mylicie się. Wkład to jest samo szkiełko na plastikowej oprawce, natomiast silniczek i plastiki z zębatkami występują jako jeden podzespół (moduł sterowania lusterkiem). Jest tam jeszcze taka dość ważna gumowa uszczelka. Ja to wiem, bo wymieniałem. Po drugie ten cały moduł mozna kupić z używki za ok. 30-40 zł. Ja miałem pęknięte kółko plastikowe i nie udało mi się nigdzie dostać samego.

Pozdrawiam.

Opublikowano
a uwazasz ,że prawą strone da sie w sadzić na lewą ? czy to jest wykluczone same flaki ... szkielko to raczej sie da:)
Opublikowano

Jak znajdę stary (wymieniony) mechanizm to Ci wtedy napiszę, bo z głowy to nie bardzo pamiętam. Wydaje mi się, że one się nie różnią stronami ale nie jestem pewien.

Pozdr.

Opublikowano
dzięki :) jak byś miał przystępnącene to byn nawet zakupił:) od cebie pozdrawiam
Opublikowano

Sprawdziłem i nie widzę różnicy.

Co byś chciał kupić? Jek już pisałem, mam połamane dwa plastikowe elementy: górny języczek z zębatką do sterowania góra-dół i środkową prowadniczkę do sterowania lewo-prawo. Wydaje mi sie, że nie będziesz miał z tego pożytku.

Pozdr.