Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam taki maly dylemacik, mam nawigacje 4:3 z chyba mk1 sw-1/1/71 czy jest jakas aktualizacja do tego czy juz to jest najnowsza wersja i jak nagrac mapy bo mape juz mam ale czytnik mi nieczyta nagrelem w magic iso i w mode 1 i w mode 2 i i tak niedziala! Czy poprostu wypierdzielic ten czytnik i kupic mk2 i dopiero cos kombinowac :?:
Opublikowano
Tu masz sofciki http://www.e38.org/nav/ ,wszytkie softy i mapy nagrywaj w mode2.A jaki masz komunikat na monitorze w gps avigation? nie pisze czasem zeby wrzucić cd sowtware?.Tak prosto nie bedzie zmienić czytnik poniewaz mk 2 ma juz inne kostki z tyłu a w mk1 wyglądają one jak iso do radia i jeszcze jest jedna podłużna kostka,cztyli w sumie 3 kostki.
Pomocy potrzebuje każdy a zarazem każdy powinien jej udzielać.
Opublikowano
witam ponownie. dzieki Andrzej za odpowiedz juz wiem mniejwiecej o co chodzi w tym wszystkim, wniosek z tego ze trzeba cos z tego co mam wymyslec dzis juz nagralem mapke polski 2009 no i cyka tylko straszliwie wolno jutro sprobuje softa zmienic na jakiegos nowszego z tych co mi przyslales. Pozdrawiam
Opublikowano
A jeszcze zapytanie mam o polski sofcik do mk1 da rade taki z kas zciagnac?? ewentualnie odkupic ??Slyszalem tez ze nowa mapa wyszla 2010 ciekawe czy jest warta uwagi i czy jest naprawde duzo lepsza od 2009 czy tylko leprza :?: Pozdro
Opublikowano
Tak apro po to wyczyść sobie laser bo na bank jest zasyfiały. Ja u siebie czyściłem i jest mega różnica. I jak coś to mam polskiego softa do testu na mk1. http://chomikuj.pl/Andrzejw1
Pomocy potrzebuje każdy a zarazem każdy powinien jej udzielać.
  • 1 miesiąc temu...