Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Najnowsze mapy 2010 do MK4 są na DVD DL (płyty dwuwarstwowe). Niestety mój nie chce tego czytać. Czy ktoś może wie dlaczego? Czy trzeba aktualizować soft? Czy może hardware jest za stary? Moje auto jest po 09'2002, więc po ostatniej aktualizacji, a napęd nie widzi płyty DVD DL. Aktualnie mam 2009 v2 na zwykłej DVD i działa bez problemów.

Będę wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano
Wgraj sobie soft v32 albo usuń z map niepotrzebne języki w tedy powinno się zmieścić na DVD

A gdzie ten soft v32 znajdę?

Opublikowano
Inna opcja - nagrać płytę z najmniejszą możliwą prędkością, najlepiej 1x albo 2x. Teraz jest już niestety problem z dostępnością takich płytek.

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.

Opublikowano
Soft masz na moim chomiku

Dzięki,

zassałem, zainstalowałem i działa. Mam tylko jeden problem, a mianowicie, ukryte menu pojawiło mi się raz i więcej nie chce. O co chodzi?

Zainstalowałem też spolszczenie od kolegi cX3, ale powróciłem do v32, bo te kolory mi nie leżą. Jest może gdzieś spolszczenie do MK4 z radarami, ale bez zmiany kolorów?