Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie może jakiś namiar na sprawdzony warsztat w warszawie lub okolicach który by mi wyprostował felgi , w zasadzie to i zimówki i letnie ma do prostowania , powoli przymierzam się do założenia letniech :)

jaki mniej wiecej koszt jest ?

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano

To sporo :( wyprostuje 2 tylne i dam na przód , a przednie dam na tył bo były w miare proste , bicia na kierownicy nie było , tylne wiem że mam mocno pokrzywione ,

nie widze sensu wszyskich na tip top prostować , i tak po sezonie mam przynajmniej 2 felgi do prostowania , przy 17 " przy naszych drogach to niestety normalka :(

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No po tej zimie 17" to lipa jak nie wiem, i tak dziw że opon nie porozcinałeś.
Pozdrawiam
Opublikowano

Beta stoi umyta po zimie i czeka na lepsze drogi , wystarczyło mi raz przejechanie się ulicą Regulską w Ursusie , oczywiście łatają tą ulice ale po każdej nocy pojawiają się niespodzianki

mam teraz ściagnięte letnie wiec sobie je na spokojnie wyprostuje , zimówki też czeka prostowanie , tylne jak zakładałem już je miałem krzywe :) do tego w górach 1 felge załatwiłem o krawężnik , cud że opona nie poleciała , nie wiem jak bym wrócił na dojazdówce , do 160 jest oki powyżej mam bicie co zauwazyłem niedawno , wcześniej po prostu nie było gdzie się powyżej rozpędzić .

koszta , jak się chce na alusach jeździć to trzeba płacić

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS