Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam :) Jestem szczęsliwym posiadaczem E46 z 2001r.Mam problem z uruchomieniem telefonu nic nie dziala nic nie pokazuje sie na wyswietlaczu przycisk w kierownicy tez nie dziala .Dodam ze sprawdzilem bezpieczniki sa ok . jak to uruchomic ?? :mad2
Opublikowano

Strzala,

Ja mam rocznik '05, a stacja jest pod nokie 6xxx czy cos w tym guscie, nawigacja to ta z malym wyswietlaczem w prawej strony( z wejsciem na kasety). Czy ktos moze poinstruowac jak skofigurowac tel z zestawem w samochodzie? Czy telefon wymaga dodatkowego oprogramowania pod zestaw glosnomowiacy w samochodzie?

Pozdrawiam

SL

Opublikowano
chyba wszyscy posiadaja tel. komorkowe ;) lubie jak wszystko dziala w aucie wiec prosze o jakas podpowiec gdzie szukac usterki
Opublikowano
Modul w bagazniku musi miec zasilanie z niego idzie tasma przewod podobny do lana do eject boxa :cool2:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
prosze o jasniejszą instrukcję poniewaz jestem nowym posiadaczem bmw i nie wiem jeszcze gdzie co sie znajduje. W którym miejscu tego szukać?
Opublikowano
no i stało sie :( znalazlem jakis kabelek w bagazniku przy akumulatorze byl zerwany i go podłaczylem z mysla ze to moze napiecie do tel. >Ale jednak to nie to, jak nie działało tak nie dziala i zapaliła mi sie lampka air bag-u .Jak pech to pech :mad2:
Opublikowano
Dołączam się mam ten sam problem . Jestem nowym posiadaczem BMW x3 i jest problem z uruchomieniem telefonu. łączy się z telefonem alarmowym,gość się odzywa i nic więcej.Jak z komunikować system BMki z telefonem komórkowym . Była by lista moich telefonów na ekranie system głośno mówiący i było by ok.Uporałem się z systemem aby był po polsku.po prostu wgrałem nowy soft, najpierw angielski a potem polski.Wszystko odpaliło, teraz nawigacja.Wszystko można wyszukać w internecie. Płytka zajmuje 6g Kupuje się płytę dualową i wypala i wszystko hula rewelacyjnie.Kosztowało mnie to dwa dni prób jednak telefon nadal nic może ktoś ma ten sam problem.
  • 4 tygodnie później...