Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.mam wrażenie że troche staracił moc ten mój silnik..jest to 2.5 na aluminiowym bloku..i mam jeszcze jedno pytanie co jest lepsze stożkowy filtr powietrza czy ten normalny w obudowie??z góry dzięki za wszelki info
Opublikowano
no i pytanie który lepszy silnik..czy to nie ma znaczenia?mam okazje wrzucić sobie 2.8 warto sie zmieniać?
Opublikowano
M52B25 to silnik 172 konny z aluminiowym blokiem a M52b28 to silnik 192 konny tez na aluminiowym bloku. Wydaje mi się że jak masz okazje to warto machnąć a jak masz jeszcze te same wiązki kabli to tym bardziej .jeżeli masz mozliwość zdobyć M50b25 to byłby chyba najlepszy wybór bo i go możesz ostro modyfikować i praktycznie nie do zajechania :cool2: Co do filtrów stożkowych to jak zdążyłem zauważyć duża ilość ludzi odradza do bmki wrzucać stożek. Nie wiem jak sprawy się mają do stożków np K'n'N lub bardzo drogich filtrów,bo te tanie to tylko doprowadza do upadku silnika
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif