Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie! posiadam E39 2000r z przed liftu... tak sie stało że mam obie lampy Xenon uszkodzone. Chciałbym wymienić je na lampy po face liftingu. Xenony działają tylko obudowy i szkła sa połamane. Czy istnieje mozliwość zakupu samych lamp bez xenonu? Czy Xenony z przetwornicami z przed liftu bedą pasować do lamp po lifcie? bo z tego co widziałem na zdjęciach to przetwornice mają chyba trochę inny kształt.. z góry dziękuje za rady.. pozdrawiam
Opublikowano

a ja mam takie pytanko

mam xenony i jeden uszkodzony i chcial bym wymienic na nowy ale xenon wiadomo jest drogi tak ze pomyslalem o wymianie na normalny klosz tylko przekladajac przetwornice?? CZY DA TAK RADE ZROBIC

na moje oko lampa jest taka sama

pozdr

zycie zaczyna sie po 50i
Opublikowano
a ja mam takie pytanko

mam xenony i jeden uszkodzony i chcial bym wymienic na nowy ale xenon wiadomo jest drogi tak ze pomyslalem o wymianie na normalny klosz tylko przekladajac przetwornice?? CZY DA TAK RADE ZROBIC

na moje oko lampa jest taka sama

pozdr

inne mocowania żarówek , soczewka , a tak wogóle jaką masz lampe przed liftem czy po i co masz uszkodzone puszka i szkło sie nie rózni zwykła czy xenon

Opublikowano

mam po lifcie i mam uszkodzone mocowania klosza z tego co zauwazylem ktos juz wczesniej pospinal to opaskami zaciskowymi

pozdr

zycie zaczyna sie po 50i