Skocz do zawartości

Naprawa wyswietlacza radia (ginace piksele łodz)POMOCY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w Opocznie jest Kolega Maciek co fachowo zajmuje się wyswietlaczami, mój zrobił w zeszłym roku i jest ok, koszt 350zł (tyle zapłaciłem z lipcu 2009)

tel do Maćka 601 859 205

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja też polecam Maćka, robiłem u niego swój licznik jakieś 2 lata temu i wszystko śmiga idealnie do dziś. Jako jeden z niewielu w Polsce wymienia uszkodzony element wyświetlacza na nowy. Z tego co pamiętam daje 2 lata gwarancji.

Namiary:

ELMA ELECTRONIC

ul.Szewska 4

26-300 OPOCZNO

0 601 859 205

Opublikowano

Ja też z Łodzi i też z padającymi pikselami w radyjku... Już 1,5 roku i się przyzwyczaiłem, ale fajnie by było mieć wszystko cacy. Zastanawiam się za ile można wyrwać radio z dobrymi pikselami....?

Pozdro

Sześciocylindrowiec swobodnie poruszający wyobraźnię

-=GHOST IN THE SHELL=-

Opublikowano
Witam cie kolego słuchaj ja ostatnio tak troche sleciłem temat i za ok 350,400 zł kupiszbez problemu tylko pytam bo moze w łodzi mamy jakiegos fachowca co sie podejmie tematu
Opublikowano

Niestety nie znam takiego speca z Łodzi :(

Pozdro.

Sześciocylindrowiec swobodnie poruszający wyobraźnię

-=GHOST IN THE SHELL=-

Opublikowano
Panowie, poszukajcie na forum bo duzo o tym bylo, sam robilem wedlug instrukcji jednego z forumiczow , zajelo mi to1,5 godziny i dziala rewelacyjnie. :search: :search: powodzenia