Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jeżeli chodzi o naprawę to ja wysyłałem swój sterownik do gościa z allegro tylko że bez brania udziału w aukcji. koszt z wysyłkami wyniósł mnie chyba 300 zł sterowniczek zrobiony super komputer nie wykazuje żadnych błędów i oczywiście jest gwarancja. jeżeli chodzi o termin to sterownik dostałem szybciej niż potwierdzenie z poczty o dostarczeniu przez nich przesyłki (sterownika do naprawy) jak cos to mogę dać nr tel.

nr telefonu do tego gościa to 602888262, nr gg 2921736 (jednak nie zawsze odpisuje) a tak przy okazji to jest link do Jego aukcji http://moto.allegro.pl/item908335883_na ... a6_a4.html ja sterownik sobie sam wymontowałem kilka śrubek i po krzyku tylko trzeba naprawde dobrze zabezpieczyć przed wysyłką o czym oczywiście przypomni jeszcze gość który będzie go naprawiał. jak pisałem wcześniej jest gwarancja i przesyłka wróciła szybciej niż poczta polska