Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam możliwość kupienia w 100% pewnego niebitego e39 525 z 2000 roku z Anglii przebieg ok 70000 mil - ok 112 000 km - w bardzo korzystnej cenie - chciałbym się dowiedzieć gdzie najlepiej u nas w kraju zrobić przekładkę kierownicy i wszystkiego co potrzebne (orientuję się co należy wymienić) Czy ktoś zajmował się taką przekładką i może coś więcej powiedzieć na ten temat, koszty itp.

Proszę z góry aby nie pisać: nie opłaca się (auto mogę mieć za ok 5000 tys PLN), nie warto, lepiej kupić europejczyka, za dużo roboty itp. Interesują mnie jedynie konkrety.

Pozdrawiam serdecznie.

Do MODERATORA - jeśli znów zły dział to proszę o przeniesienie lub określenie gdzie ten temat umieścić! - z góry dzięki :)

Opublikowano
siema jak juz wiadomosci na ten temat szukaj tu: http://forum.angliki.info/index.htm tu masz wszystko co musisz wiedziec na ten temat.Dodam ze przekladka to jakies 5000-7000zl na gotowo czyli autko ready do rejestracji,ceny rozbiezne dlatego dobrze poszukaj i patrz na opinie warsztatow bo PSEUDO FACHOWCOW w naszym kraju nie brakuje :mrgreen: :mrgreen: a i jeszcze licz akcyze ale jak bedziesz mial autko dluzej niz 6miesiecy w uk to niezaplacisz ani centa tzw.mienie przesiedlencze-rowniez zachecam do poczytania na ten temat jak nie slyszales :cool2: pozdrawiam.....