Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
330 ci, jak uzyskać parę kucy więcej? Bez inwestowania w turbinę, chodzi mi o kompletny wydech z baranami, filtr stożkowy i strojenie, gdzie to robić i ile mnie to wyjdzie? Na jaki ew. przyrost mocy mogę liczyć?
Opublikowano

Barany nic nie dadza :mrgreen: kanaly wylotowe maja mniejsza srednice w glowicy m54 co powoduje zawirowanie powietrza i pogorszenie sprawnosci Turbo w tym silniku tez nie najlepszy pomysl

Mozesz zrobicdolot dedykowany wydech dobrej firmu a strojenie i tak nic nieda bojest autoadaptacja i silnik sam sie domysli ze powinien wiecej paliwka wlac jak sonda wykryje za uboga mieszanke :mrgreen:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

Korzystając z okazji chciałem zapytać czy jest sens montować "barany" do silnika M52 2,5 170KM 2000r?

W sumie juz leżą w garażu i mam dylemat czy czasami nie pogorsze osiągów ?

Opublikowano
Hmm odpowiedz dostales na priv Na 95% pogorsza sie Chyba ze rozwiercisz kanaly wylotowe zrobisz dalej przelotowy uklad i zalozysz kolektor dolotowy z M50B25 odpowiednio przerobiony :twisted:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D