Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy na tym forum więc witam wszystkich i jeśli zorbie coś źle to przepraszam

Posiadam BMW E46 320d 2003 mam problem z palnikiem ksenonowym a mianowicie wymieniłem palnik a nowy który działa na 100% a jak go założę to raz świeć a raz nie jak mu się podoba dzieje się tak z lewą lampą a prawa świeć rewelacyjnie co to morze być??

Opublikowano
Witam jestem nowy na tym forum więc witam wszystkich i jeśli zorbie coś źle to przepraszam

Posiadam BMW E46 320d 2003 mam problem z palnikiem ksenonowym a mianowicie wymieniłem palnik a nowy który działa na 100% a jak go założę to raz świeć a raz nie jak mu się podoba dzieje się tak z lewą lampą a prawa świeć rewelacyjnie co to morze być??

Wszystko wskazuje na to, że przetwornica.

..i kolego taka mała sugestia, bo aż oczy bolą.. interpunkcja i ortografia.. do poprawy.

Pzdr.

Opublikowano
zamien przetwornice i bedziesz miał na 100% pewnosc ale tez jestem za że wina stoi po ich stronie
Octavia 1,9TDI 110KM 2002r kombi max opcja L&K sprzedam