Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem alufelgi 18 cali z oponami Styling 32 takie jak tu http://felgenkatalog.auto-treff.com/ , chodzi mi o oponę na tył bo oryginalnie na tył z 18-tek jest taka (8,5x18 255/35R18 ET 50) a jak dostałem właściwą felgi na tył ET 50 8,5x18 ale z oponami 275/35, teraz nie wiem czy ta opony mi wejdą i nie będą trzeć czy muszę znaleźć inne opony....

do auta 318i e46 z 1999

Opublikowano
powodzenia u mnie ledwo poszło 245/.nie pamiętam./17 było ledwo że ledwo na zawiasie m pakiet, teraz zmieniłem tylnie sprężyny i oponki wymieniam na węższe...koleiny i dziury i jazda w deszczu może cie zniechęcić
Opublikowano
hmm, mam na slupku od kierowcy tabliczke ze pasuje fabrycznie 18 cali felga z opona 255/35, a ja dostalem felge z opona 275/35 odziwo tez wyciagnieta z trójki ale 3 drzwiowej e46, w tamtym aucie jezdzilo ale nie wiem czy u mnie bedzie
Opublikowano

no to jeśli tak bylo to pewnie wejdzie bo raczej miejsca pod błotnikiem tyle samo, zmieni sie komfort

jazdy na pewno:/ kierownice trzymaj na 2 ręce!!

Opublikowano
no wlasnie oryginalnie 255, ale za dwie dobre opony 255 bede musial zaplacic z 800zł, a te 275 mają dobry beznik i bym je wsadzil jakbym wiedzial ze wejda i nie beda trzec, [BAD] tam z ruszaniem