Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Jak w temacie, czy są jakieś gotowe zestawy do zamontowania aby zastąpić tradycyjną stacyjkę guzikami do odpalania?? może ktoś to robił, czy nie ma sensu się w to bawić i dalej odpalać poprzez stacyjke Edytowane przez sylwestreczek
Opublikowano

Witam. Możesz sobie zrobić coś takiego montując np: http://moto.allegro.pl/item887388454_starter_odpalanie_na_przycisk_tuning.html ale wtedy i tak bedziesz musial przekrecić kluczyk żeby włączyć zapłon i rozłaczyć imobilizer wiec chyba to sie mija z celem. Samochody które mają zamontowane takie rzeczy seryjnie identyfikuja sie przez karte ktorą samochod sam wyktywa bez kluczyka. Sam miałem cos takiego w starym samochodzie ktory nie mial zadnych zabezpieczen i wtedy zaplon mialem na jednym guziku schowany kolo siedzenia a start widoczny na desce hehe ale to był UAZ z 1982 roku więc tam bylo to możliwe.

PS. Jezeli ktoś ma wieksza wiedze na ten temat i mysli inaczej to ja równiez podlączam się do tego pytania i proszę o wskazówki bo chętnie bym sobie zrobił taki gadzet.

Opublikowano
Mozna zrobic tak kupujesz imobilzer z karta za 150 zl i guzik Wywalasz stacyjke imoba wpinasz zeby laczyl zaplon przez przekaznik i guzikiem odpalasz

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D