Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZESC JESTEM TU NOWY MAM PROBLEM PRZY DODAWANIU GAZU DLAWI MI SIE SILNIK DOPIERO PO CHWILI DOSTAJE TAK ZWANEGO KOPA I MA ODEJSCIE NIE WIEM CO JEST MAM MODEL320I m3 DRUGI PROBLEMIK CO MAM ZROBIC KOMPUTER CALY CZAS POKAZUJE MI -37 TEMPERATURY JAK TO MOZNA ZMIENIC DZIEKI Z GORY ZA POMOC

Proszę nauczyć się poprawnie tytułować tematy. Poprawny tytuł zawiera opis usterki. Proszę o zapoznanie się z regulaminem. Proszę o nieużywanie Caps Lock - tu nikt na Ciebie nie krzyczy. mattiss

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

po pierwsze albo masz 320 albo m3, chyba nie wiesz co to m3 w ogóle jest dlatego cię ganię :D

to dlawienie na zimnym/cieplym, opisz cos wiecej

co do temperatury, to albo padl ci czujnik (jest w zderzaku, przednim :D ) albo kable sie przetarly, obstawiam to pierwsze

Opublikowano
Kolego podłączę się do tematu... ten czujnik temperatury w zderzaku? w którym miejscu jest?? Mi również pokazuje takie cuda, chyba trzeba bedzie podpiąść się pod kompa, pokaze wszystkie błędy...