Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!Podpowiedzcie jak uruchomić radio w 520d 03r Autko mam od kilku dni i od początku nie działa radio, poszczególne przyciski i wyświetlacze świecą się, ale nic po za tym nie działa, jak nacisnę tel. lub zegar to coś tam na wyświetlaczu próbuje się pojawić ale nic konkretnego. Przez dłuższy czas auto stało i bateria była trup. Od czego zacząć!
Opublikowano

Odpowiedź może być prosta. Ja na początku też miałem z tym problem. Spróbuj po prostu nacisnąć (wcisnąć) pokrętło którym się reguluje głośność (lewy górny róg panelu).

Pozdrawiam

daj znać czy o to chodziło:-)

Opublikowano
Nie no bez jaj jakimś ułomkiem nie jestem takie ruchy wykonałem odruchowo, pytanie czy diagnostyka komputerowa pozwoli na odpalenie tego radia albo czy pokaże że jest uszkodzone , cos chociaż powinno w nim brumić a tu cisza. Jak jeszcze można sprawdzić zanim pojade podpiąć pod komputer, chociaż i tak niebawem będę musiał