Skocz do zawartości

320i wymiana hamulców - pytanie o cene.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Panowie orientacyjnie ile zapłacę w nieautoryzowanym serwisie za wymianę tarcz, klocków, szczęk i czujników zużycia (elementy standardowe a nie jakieś pseudo sportowe itp)? I co wybrać ATE czy BOSCH? Pozdrawiam.
Opublikowano

nie orientuje sie ile warsztat wezmie za wymiane (robocizna)

tarcze kupisz od ok 150 pln szt , klocki ok 190 pln czuniki ok 35 pln szt

co do tarcz to jest spory wybor ( kupilem polskie i jestem zadowolony) klocki polecam ATE lub TEXTAR

Opublikowano

do kolegi bolo73

jakiej firmy masz te tarcze bo szykuje mi się zakup i zastanawiam się jakie kupić, przy ostatniej wymianie założyłem z ATE i jak na początku było ok to po jakimś czasie sie pogięły.

jeden koleś w sklepie polecił mi tarcze Brembo+klocki textar co o takim zestawie myślisz?

Opublikowano

kolego na przodzie mam polskie MIKODA płacilem ok 110pln za szt w 2008r ,na tyl kupowałem jakies hiszpanskie nazwy nie pamietam.

brembo + textar może byc kwestja ceny.

rozmawialem na temat tarcz z gosciem ktory ma sklep z klockami i tarczami i powiedzial że polski zamiennik nie odbiega jakoscia od zimmermana lub brembo kwestja ceny , tarcze starczają na ok 60 tkm