Skocz do zawartości

Zawieszenie KW gwintowane czy podejdzie ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolega posiada całe zawieszenie z is ale ma tam wywalone wszystkie amory i moje pytanie ile by kosztowała regeneracja amorów tej firmy, i po drugie czy włożę te amory do sedana z 91r czy będą jakieś problemy bo wiem ze coś chyba się przerabia żeby wsadzić z nowszych e36 do tej mojej. Prosił bym o jakieś rade
BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano
Koszt regeneracji to od 600zl do tysiaka wszystko podejdzie chyba ze masz auto z przed 92r wtedy wymieniasz koncowki stabilizatora

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Aż 600zł ja słyszałem ze 300zł tak mam z przed 92 a końcówki i tak do wymiany to na jakie wymienić od razu ??
BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano
rzeczywiście ta regeneracja odpada bo ja za swoje zawieszenie dałem z 700zl wiec lepiej kupić nowe albo se odpuścić ... a co do tej końcówki to ona nie jest przykręcona do wahacza?? wiec po co ja zmieniać no chyba ze przed 92 jest inaczej
Opublikowano
I tu sie mylisz lepiej regenerowac zawias KW ja bym sie nie zastanawial, w chwili wymiany na amory po 92 r koncowki drazka musza byc przykrecone do wachacza a nie kolumny

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D