Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jakos przed nowym rokiem od małego kamyka wymieniałem szybę z przodu niestety w firmie ktora to robiła ktoś łapami minimalnie przybrudził mi przednie słupki... mogłbym oddac to na pranie ale nie chce zeby pozniej podczas zimy mokre słupki stały były w aucie..mycie szczoteczką odpada bo pozaciąga sie ten pikowany materiał...wpadłem na pomysł aby zdemontowac te słupki podjechac na pralnie wypiorą i wrzuce na kaloryfer...wyschna i założe

czy ktos mi podpowie gdzie podwazyc gdzie odkrecic aby te słupki łatwo zdemontowac bez szarpania?

pozdrawiam

Opublikowano
Kolego weź sobie zwykła nie żadną szorstką szmatę do tego jakiś preparat do czyszczenia tapicerki i będzie super , nic nie uszkodzisz a obejdzie się bez ściągania . Psiknij na słupek i lekko wycieraj nic się nie stanie albo podjedź gdzieś na myjnie ręczną do chłopaków i powiedz czy nie psikną by jakimś preparatem i nie wyczyścił . Ale ja bym wolał samemu sobie takie coś robić:P
Opublikowano
własnie o to chodzi ze sa tam odciski paluchów i takie lekkie wytarcie na pewno nic nie da:/ słupki trzeba zdemontowac wyprac i wysuszyc poza autem bo nie chce zeby były mokre i mi gniły gdy na dworze mróz
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
jesli kolego nadal sie nie uporałes to wes jakis cienki srubokret i podważ te plastiki z napiesem AIRBAG, pod nim jest srubka :) Tez nadtym troche czasu spedziłem zanim doszedłem :)

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa