Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Spalil mi sie bezpiecznik od prawej strony swiatel i przednie postoje i tylne nie swiecą sie, zmienilem bezpiecznik załączylem swiatla bezpiecznik znowu sie przepalił. przy załączaniu swiatel uruchamia sie centralny i zamyka drzwi :| O co chodzi? Gdzie szukać zwary?
Opublikowano
nie wiem jak jest w e36, ale u mnie w e30 kable do tylu (do swiatel, zamka i innych badziewi) ida w progu po prawej stronie... byc moze sie przetarly i kabelek od swiatel zwarl sie z kabelkiem od centrala... ja bym tam zaczal grzebac.
Opublikowano
Wg mnie przetarły się kable w wiązce idącej do klapy bagażnika, na zgięciu, idą tam kable do centralnego, podświetlenia tablicy i krańcówka od otwarcia klapy, miałem podobnie tyle że wywalało mi bezpiecznik od centralnego.
Opublikowano
O wlasnie przypomnialo mi sie... jak otwieram tylną klape to w roznych pozycjach klapy swiatlo swieci w bagazniku bądz nie. Byc moze jest tak jak mowisz