Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Tak to jest moduł BT . Włączasz BT w telefonie . Pewnie masz konsolę z telefonem w samochodzie (jeśli nie wciskasz przycisk w kierownicy) i przy tej konsoli jest przycisk który najpierw wciskasz a potem włączasz zapłon i następnie puszczasz go po 5 sekundach . Następnie wyszukujesz telefonem urządzenia BT i łączysz się ze samochodem . W celu zweryfikowania podajesz pass code który masz na module BT , ma zazwyczaj 4 cyfry które wpisujesz w telefonie podczas parowania w celu uwierzytelnienia samochodu z telefonem .
http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
  • 5 lat później...
Opublikowano

Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!

Męczyłem temat od trzech dni i nikt nigdzie tego nie napisał. U mnie w X5 2005r. nie było w menu navi nic o BT, nawet opcji Wł./Wył. ale obczaiłem w bagażniku fabryczny moduł BT i nie dawało mi to spokoju. Po wykonaniu instrukcji system ożył!!! znalazł go mój s5 i wszystko gada :) . Jakość na prawdę dobra, warto.

Opublikowano
Cześć, mam prośbę. Czy mógłbyś sprawdzić nr części modułu w bagażniku? Już jeden kupiłem i nie działa mi z S4 a tak to kupie taki jak Ty masz ;)